Omschrijving

In het drukke winkelhart van Middelharnis en van  heel Goeree-Overflakkee gelegen VERHUURD  DUBBEL WINKELPAND met extraverdieping gelegen op een dubbele zichtlocatie

Indeling

Indeling Nieuwstraat 28	Entree op winkeldijkniveau via aluminium pui met dubbele openslaande deuren. Het pand heeft een etalagebreedte van 3.50 meter. De winkeloppervlakte (BVO) is 31 m2 en het netto opp. (VVO) is 27 m2. De winkelruimte heeft een houten siervloer.

Eerste verdieping

Via trap vanuit de winkel te bereiken verdieping  met VVO van ca. 20 m2 als bergruimte en voorzien van eenvoudig keukenblok en toiletruimte. Ook de (vrijwel) nieuwe CV installatie is hier opgesteld.

Tweede verdieping

Nieuwstraat 28	Direct aan de parkeerplaats, behorend bij de winkeldijk gelegen winkel ruimte. Dit deel heeft een BVO van 26 m2 en een VVO van 24 m2. Er is een wasruimte en toilet. De winkel heeft een alu-pui en systeemplafond.

Bijzonderheden

Het pand ligt op het drukste deel van de winkelstraat. Het geheel ziet er zeer goed verzorgd uit. Aan geïnteresseerde kopers kunnen wij huurcijfers ter beschikking stellen.. Goede belegging op uitstekende locatie!

Kenmerken