Omschrijving

Aan de rand van een rustig park gelegen VRIJSTAANDE RECREATIEWONING (op erfpachtgrond) met berging, grote voor- en achtertuin en caravan voor extra slaap- of speelplaats.

Indeling

Entree via de achterhal met plavuizenvloer, garderoberuimte en aansluiting voor wasmachine, ruime, betegelde eetkeuken, eveneens met plavuizenvloer en royale keukeninrichting met kookplaat en plaats voor eethoek. Aansluitend zitkamer, eveneens voorzien van plavuizenvloer en schuifpui naar het zonneterras en de diepe tuin. Geheel betegelde badkamer met ligbad/douche, wastafel met onderkastje en toilet.

Eerste verdieping

Via vaste trap bereikbare verdieping met grote slaapoverloop (4.26 x 2.81) met breed bed en kast en slaapkamer (3.72 x 1.97) met stapelbed. Beide kamers zijn voorzien van een tuimelraam.

Tuin

Aan de voorzijde van de woning is een diepe tuin waar van de gehele dag maar ook laatste avondzon genoten kan worden Deze tuin is geheel vrij door mooie, groene bebossing. De achtertuin heeft een heerlijk terras en is eveneens mooi aangelegd. In de achtertuin staat een caravan die ruimte biedt voor extra slaapplaatsen of dienst kan doen als speelplek voor kinderen. Indien gewenst wordt de caravan verwijderd.

Bijzonderheden

Deze goed onderhouden woning is voorzien van CV, twee eigen parkeerplaatsen. Op het park zijn meerdere speelmogelijkheden voor kinderen. Winkels zijn op loopafstand. Rustzoekers vinden hier een ideale plek.
De woning is met of zonder vrijwel de gehele inboedel te koop!

Kenmerken